Iškyla gamtoje yra svarbi laisvalaikio praleidimo rūšis, norint daugiau laiko skirti sau ir savo šeimai, bei draugams. Galime matyti senesniose kino juostose, kuomet šeima linksmai iškylauja parke, prie ežero ir kur kitur, kartu turėdami mini pinta krepšelį, prikrautą įvairaus maisto. Iškylose ištiesų didelę dalį sudaro maistas, kuris praturniną ir suartina žmones.
Sumuštiniai, pyragėliai ir kompotas jau praeityje, nes technologijų gausoje atsirado ir maža kepsninė. Pripažinkime, juk smagiau gamtoje yra gaminti, o dar ir kiek neįprastoje vietoje. Jeigu dar neturite kepsninės, ar galvojate įsigyti naują, tuomet pats laikas pasidairyti po siūlomą Big Green Egg asortimentą. Jeigu manote, kad per brangu, tuomet pagalvokite, ko jus ir jūsų skrandis nusipelnė.
Nusipirkus pigų variantą, dažniausiai tenka nusivilti, nes tikimasi tokio pat kepsnio ar mėsainio skonio kaip ir restoranuose. Norint ištikrųjų save palepinti, kas aktualu yra mėgstantiems gamtoje gaminti, vertėtų įsigyti profesionalų prietaisą. Taip, truputi daugiau tokia kepsninė kainuoja, tačiau ji ne tik gali garantuoti patį geriausią rezultatą, net tiems, kurie iš esmės nemoka gaminti, bet ir užtikrinamas ilgaamžiškumas. Tokia kepsnine galės naudotis dar jūsų vaikai ir anūkai. Argi ne šauniai skamba?
Manantiems, kad grilio sezonas jau pasibaigė, galima paprieštarauti, nes jis tik įpusėjo. Vėlyvais rudens orais iškyla gamtoje kartu su kepsnine yra idealus variantas mėgstantiems romantiką, o vėsesniais orais, kepsninėje pagamintas maistas puikiai sušildys jus ir brangius širžiai žmones.
Renkantis kepsninę, reikia atsižvelgti ir į tai, ar norėsite tik kepsnių, ar kiek universalesnio prietaiso, kuris reikiamu atveju atstos tiek šašlykinę, tiek rūkyklą. Rūkinta arba lėtai kepta mėsa, pripažinkime, yra viena iš skaniausių. Geroje kepsninėje galėsite papildyti savo receptų užrašus ir išmėginti kažką naujo, pavyzdžiui: troškinius, daržoves, jūros gėrybes ir kitus patiekalus. Geras pasirinkimas iškyloms ir skaniam maistui yra minimax kepsninė, kuri savo dydžiu, patogiu gabenimu ir gaminimu joje verčia maloniai nusistebėti net pačius geriausius virtuvės šefus, kurie tikrai žino, kas yra gardus maistas.