Home > Pomėgiai > Koks sporto tipas jums tinka pagal Zodiako ženklą?

Koks sporto tipas jums tinka pagal Zodiako ženklą?

Norintys pradėti sportuoti neretai negali apsispręsti, kokį sporto tipą vertėtų pasirinkti. Sporto rūšių yra tikrai nemažai, todėl galite pasidomėti, ką apie tai sako astrologai: jie įvardijo, kokios sporto rūšys tinka skirtingų Zodiako ženklų atstovams.

Avinas

Avinai iš prigimties yra labai aktyvūs ir mėgstantys konkuruoti. Sportas padeda jiems patirti dar stipresnių įspūdžių. Astrologai pataria šio ženklo atstovams rinktis kovos menus, regbį, amerikietišką  futbolą ar boksą.

Jautis

Jaučiai yra labai ištvermingi. Šio ženklo atstovams puikiai tinka tokios sporto šakos, kurios reikalauja nuolatinio judėjimo. Jaučiams tinka svorių kilnojimas ir įvairios komandinės sporto šakos.

Dvyniai

Dvyniams labiausiai tinka tokios sporto šakos, kurios reikalauja geros rankų koordinacijos. Šio ženklo atstovai tikrai nesuklys pasirinkę tenisą, irklavimą ar tinklinį.

Vėžys

Nors sportas tikrai nėra mėgstamiausios šio ženklo atstovų užsiėmimas, tačiau juos tikrai sudomins burlenčių sportas ar joga.

Liūtas

Liūtai labai mėgsta dėmesį, todėl jie dažnai stengiasi palikti kitiems žmonėms kuo geresnį įspūdį. Šio ženklo atstovams puikiai tinka banglenčių sportas, krepšinis ar golfas.

Mergelės

Šio ženklo atstovai sportą renkasi dėl sveikatos ir geros savijautos. Mergelėms astrologai pataria rinktis bėgiojimą, rankinį ar kriketą.

Svarstyklės

Nors Svarstyklių sportas dažniausiai visiškai nedomina, tačiau kartais jos nusprendžia išbandyti savo jėgas balete ar dailiajame čiuožime.

Skorpionas

Skorpionai labai mėgsta iššūkius, todėl ir į sportą jie dažniausiai nenumoja ranka. Šio ženklo atstovus gali sudominti alpinizmas, sklandymas ar slidinėjimas.

Šaulys

Šauliai neretai žavisi šaudymu iš lanko, tačiau jiems taip pat gali patikti jodinėjimas bei komandinis sportas.

Ožiaragis

Ožiaragiai renkasi tokias sporto šakas, kurios reikalauja ištvermės. Astrologai jiems pataria išbandyti ledo ritulį, beisbolą arba bėgiojimą.

Vandenis

Vandeniams labai patinka ekstremalios pramogos. Taip pat šio ženklo atstovams gali patikti važinėjimas dviračiu ar riedlente.

Žuvys

Šio ženklo atstovams labiausiai tinka plaukimas ir nardymas, tačiau astrologai pataria išbandyti ir kitas sporto šakas, kurios reikalauja greičio ir ištvermės

Sportuok.lt internetinėje parduotuvėje galite rasti įvairios sporto įrangos, kurios įsigiję galėsite įgauti dar daugiau motyvacijos pradėti sportuoti.

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *