Home > Kelionės > Kaip tilpti į rankinį bagažą?

Kaip tilpti į rankinį bagažą?

rankinis krepsys i lektuva

Daugelis skrydžio bendrovių nuolat siūlo pigius skrydžius į įvairias užsienio šalis, tačiau viena iš sąlygų yra ta, kad keliauti galima tik su rankiniu bagažu.

 

Tokiu atveju, rankinis krepšys į lėktuvą turi atitikti specialius išmatavimus. Pavyzdžiui „Ryanair“ aviakompanija leidžia keliauti su vienu rankiniu bagažu, kuris būtų ne didesnis nei 55cm*40cm*20cm, o svoris neviršytų 10 kg. Atrodo, kad susidėti visus reikalingus daiktus į tokio dydžio rankinę yra misija neįmanoma, tačiau gerai apgalvojus, ko jums iš tiesų gali prireikti, lengvai galima sutilpti. Taip pat reiktų prieš kelionę pasidomėti orų prognoze ir tos šalies, į kurią keliaujate, klimatu. Tada gal jums neprireiks šiltų drabužių, o užteks lengvų vasariškų rūbų. Kita gudrybė, kuria naudojasi daugelis keliautojų, yra ta, kad visus sunkiausius drabužius, užimančius daugiausia vietos, reiktų apsirengti ant savęs ar įsinešti į lėktuvą persimetus per ranką.

 

Tam, kad visi reikalingiausi daiktai kuo talpiau susidėtų į rankinį bagažą, rekomenduojama naudoti vakuuminius maišus, kurie ne tik sutaupys vietą, bet ir padės išsaugoti tvarkingus drabužius. Taip pat reiktų nepamiršti pasiimti tik reikalingiausias higienos priemones, o turimus skysčius vežtis ne didesniuose nei 100 ml indeliuose, kurių bendra apimtis turi neviršyti litro.

 

Keliaujantys su aviakompanija „Ryanair“, turėtų atkreipti dėmesį į tai, kad laikas nuo laiko rankinio bagažo reikalavimai ir taisyklės keičiasi, todėl atitinkamo dydžio lagaminas turėtų tilpti į oro uostuose esančius „Ryanair“ bagažo matavimo rėmus.

 

Reiktų nepamiršti, kad nustatyti standartiniai bagažo dydžio apribojimai yra matuojami kartu su lagamino ratukais ar kitomis išsikišusiomis detalėmis. Taip pat jei keliaujate pirma, verslo ar Premium ekonomine klase, tai turite galimybę pasiimti daugiau daiktų.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *