Taigi, šiandien tęsiame temą apie Kauno miesto restoranus. Laikinojoje Sostinėje galima rasti daug įvairių kavinių, restoranų, kurių aptarnavimas yra tikrai kokybiškas. Klausimas, kaip išsirinkti tą vietą, kur galima bus nusivesti savo draugę ar draugą pavakarieniauti. Kaip jau minėjome praėjusiame straipsnyje, norėdami sužinoti kur geriausios vietos kokybiškai pavalgyti, informacijos ieškokite internete. Čia visuomet nesunkiai ir operatyviai rasite daug naudingos informacijos. Pasinaudokite populiariausiais forumais ir juose sukurkite naują temą su prašymu parekomenduoti kokią fainą vietą. Taigi, nustebsite, kai jau po kelių minučių forumo lankytojai pasiūlys daug įvairių variantų. Reikės tik išsirinkti labiausiai patinkantį variantą.
Kiek reikia turėti pinigų, norint nueiti į prabangų restoraną?
Atsakymas labai paprastas, viskas priklauso nuo to kiek realia žmonių eis kartu su jumis. Jeigu jūs vienas tai bus viena suma, jeigu su draugais tuomet kita. Tačiau bendrai galime pasakyti, kad Lietuvos restoranuose užteks turėti du, tris šimtus eurų. Aišku, tai visiškai nereiškia, kad tiek ir išleisite, tiesiog visuomet geriau turėti daugiau, nei patekti į nepatogią situaciją, kuomet trūksta pinigų.
Kokius patiekalus rekomenduoja Lietuvos šefai?
Ko gero pats populiariausios patiekalas yra vištienos krutinėle su alyvuogių ir gruzdintų pomidorų padažu. Ir viskas pagardinta juoduoju šokoladu. Taigi, jeigu iš tiesų dar nesatę ragavę šio patiekalo, tuomet rekomenduojame kuo skubiau tai padaryti. Tik nedaugelis restoranų vis dar gaminą šį gana seną patiekalą. Aišku, svarbu žinoti tai, kad toks patiekalas gana nemažai kainuos, bet kaip skelbia maisto kritikai tai ko gero vienas skaniausių patiekalų šiais metais.
Eksperto patarimai
Taigi, tęsiame rubriką, kurioje kalbiname restoranų ekspertą, kuris gerai išmano ne tik Kauno miesto restoranus, tačiau jis gerai susipažinęs ir su Vilniaus miesto pasiūla. Taigi, pagrindinis klausimas, kurį užduodame kiekvienam ekspertui, kaip reikia žinoti, kad restoranas yra tikrai geras. Pats geriausias rodiklis, tai jo klientai. Kiekvienas restoranas turi daug klientų, kurie reguliariai lankosi jame. Kuo jis geresnis, tuo įdomesnių žmonių pamatysime restorane. Jeigu jūs nusprendėte apsilankyti prabangiuose restoranuose, tuomet turite žinoti, kad Lietuvoje jų yra nedaug. Galime ant pirštų suskaičiuoti visus restoransus. O taip pat iš jų galima išskirti ir pačius geriausius. Tokiu atveju jų liktų tik keli.